Vores metode

Fremgangsmåde til strømpeforing af ventilationskanaler

Fremgangs­måde

Vi er eksperter i strømpeforing af alle slags ventilations­kanaler

Hos Dansk Ventilationsforing er vi eksperter i strømpeforing af ventilationskanaler, aftrækskanaler og affaldsskakte. Vi har 18 års erfaring med strømpeforing og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, derfor vedlægger vi før- og efter dokumentation, så du som kunde kan føle dig helt tryg ved processen.

Strømpeforing har i mange år været en anerkendt metode til renovering af faldstammer og gamle kloakrør.
Vi har videreudviklet metoden, så den også kan bruges til renovering af ventilationskanaler. Vi har stor erfaring med denne type strømpeforing
og kvaliteten af vores arbejde er helt i top.

Før vi går i gang med at strømpefore de gamle ventilationskanaler, bliver kanalerne undersøgt med et kamera, så vi kan se om der er behov
for en afrensning. Strømpen sættes med epoxy og hærder natten over. Når strømpen er afhærdet skæres den til.
Vi filmer herefter det endelige resultat, så vi kan sikre at det udførte arbejde lever op forventningerne.

Vi benytter kvalitetssikring som egen-dokumentation for, at det udførte arbejde er i overensstemmelse med de gældende kvalitetskrav for aftalen.
Hvert færdigt projekt vedlægges kontrolplaner og videodokumentation af det færdige arbejde.

Hos Dansk Ventilationsforing, benytter vi brandhæmmende epoxy, som er godkendt af Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en strømpeforing? Så kontakt os på telefon 93 91 92 56 eller send os en mail på kontakt@ventilationsforing.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Skriv til os

Strømpeforing i lejligheder

Hos Dansk Ventilationsforing er vi specialister i at tætne gamle ventilationskanaler. I de fleste ejendomme har man en aftrækskanal til badeværelset og en til køkkenet. Disse aftrækskanaler kan vi tætne med en strømpeforing, så man opnår en langt bedre ventilation og et bedre indeklima.

Strømpeforing i skorstene og affaldsskakte

Strømpeforing kan også bruges til at tætne gamle skorstene og affaldsskakte, så de derved omdannes til nye tætte ventilationskanaler.
Har man eksempelvis en restaurant eller et vaskeri i stueetagen af en etageejendom, som skal have lavet større udsugning, så vil man med fordel kunne omdanne den gamle skorsten eller affaldsskakt til en ny ventilationskanal. Strømpeforingen foregår på samme måde som i alm. ventilationskanaler.

Rensning af ventilationskanaler før strømpeforing

Vi vurderer ved forundersøgelsen om kanalerne er i en stand, så de kan strømpefores uden at blive renset først. Hvis kanalerne viser sig, at skulle renses klarer vi også den.
Nogle kanaler kan være stoppet helt eller delvist til, eller have søm og skruer, som er brudt i gennem kanalen. Dette kan vi i de fleste tilfælde også klare uden de store gener og indgreb.