Ventilation

Vi hjælper med ventilationsforing i boliger og aftrækningskanaler i forbindelse med industri.

Ventilation

Dine eksperter i ventilation

Dansk Ventilationsforing renoverer og optimerer eksisterende ventilationskanaler, men hjælper også med etablering af nye.

Utætte aftrækningskanaler kan medføre flere problemer som dårlig ventilation og varmetab, hvilket øger energiudgifter. I værste fald kan utætheder bidrage til hurtig spredning af ild og røg ved brand. Det er derfor vigtigt at sikre, at kanalerne er tætte og vedligeholdte.

Hos Dansk Ventilationsforing er vi specialiserede i foring af ventilation i lejligheder, boligforeninger og industribygninger. Vi har speciel stor erfaring med foring af aftrækningskanaler i lejlighedskomplekser og i forbindelse med eksempelvis etablering af ventilation og udsugning i forbindelse med restaurant. I den forbindelse har vi erfaring med fredede bygninger og andre lignende udfordringer.

Ved at tætne og brandsikre dine ventilationssystemer kan vi sikre, at de fungerer bedst muligt og samtidig reducerer energiforbruget. Ved at vælge mekanisk udsugning er udgifterne eksempelvis de laveste og er en klar fordel, hvis du ønsker at energioptimere.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Skriv til os

Landsdækkende service

I vores samarbejde med kunder lægger vi stor vægt på at være nemme at arbejde med. Vi har forstået, at fleksibilitet og tilpasning kan gøre hele forskellen for en glat og effektiv arbejdsproces. Vores stabilitet er en garanti for vores kunder, som kan forvente konsekvent høj kvalitet og pålidelig service fra vores side.

Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, ejendomsselskaber og private boligejere i hele Danmark, når det gælder renovering af lejlighedskomplekser og beboelse. Med vores professionelle service og effektive teknikker kan vi sikre, at dit ventilationssystem er i topstand, uanset om det er i en enkelt lejlighed eller i et helt lejlighedskompleks.

Vores mål er altid at levere et godt stykke arbejde uanset hvilken opgave vi er ude på. Ved at kombinere vores tekniske viden med vores engagement i vores kerneværdier sikrer vi, at vi altid leverer de bedste resultater. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.